Nyhed

Valdemarsro - grøn aftensmad

Opfølgeren til bestselleren VALDEMARSRO - AFTENSMAD har fokus på lækre og mættende grønne retter både som tilbehør og i måltidets hovedrolle.

Du får 200 nemme, lækre opskrifter på nye, grønne favoritter med inspiration fra blandt andet det italienske, asiatiske og latinamerikanske køkken såvel som nemme opskrifter på dressinger, pestoer og toppings. I et par af opskrifterne indgår fisk, kylling eller bacon, så det er ikke en decideret vegetarkogebog, men en inspiration til at få endnu mere grønt på tallerkenerne derhjemme.

Udvalgt af redaktører i bogklubben Sundt Liv som Månedens bog i januar 2021.
  • Antal sider368
  • Højde257 mm
  • Bredde198 mm
  • Dybde32 mm
  • Vægt1334 g
  • FormatIndbundet
  • Bestillingsnr401116
  • GenreMad og drikke osv.
Klubpris249,95 kr.

Forfatter

Ann-Christine Hellerup Brandt

Ann-Christine Hellerup Brandt står bag Danmarks største og mest læste mad- og livsstilsblog VALDEMARSRO. Bloggen alene har i dag mere end 1,5 million unikke læsere om måneden og hertil kommer alle de mange, der følger med på Instagram, Facebook, Youtube og via VALDEMARSROS ugentlige nyhedsbrev.

”Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog, hvor jeg selv skriver, udvikler og fotograferer opskrifterne. Min madfilosofi er enkel og valgt ud fra hvad der giver den bedste smag og oplevelse - gode økologiske råvarer og altid med plads til godt hjemmebagt brød, chokolade og livsnydelse,” fortæller Ann-Christine, der siden 2012 har levet fuldtid af VALDEMARSRO og har stor succes med kogebogen AFTENSMAD.

I 2016 blev arbejdet så omfangsrigt for Ann-Christine, at hendes mand, Martin, sluttede sig til og i dag driver de begge Valdemarsro sammen. ”Min hensigt med Valdemarsro er, at det skal være et sted, hvor vi har det rart og hvor jeg kan dele alle mine mange skønne opskrifter, rejseindlæg, boganbefalinger og andre rare ting med jer. Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog, hvor det er mig der skriver, udvikler og fotografere opskrifterne."