34_truck
Hurtig levering 2-3 dage
Spotpris

Grøn mad

Få mest muligt ud af årstidens grøntsager med Claus Meyers store, smukke grøntsagsbibel Grøn mad. Du får 100 lækre opskrifter på hele måltider, snacks, deleretter, drikkevarer, desserter og meget andet. Retterne er 100 procent plantebaserede, men kogebogen henvender sig til alle, vegetarer såvel som veganere og kødspisere, der gerne vil have mere grønt på menuen.

Du får grundopskrifter på alt fra langtidsbagte squash og tomater, mættende salater med rigelige mængder planteprotein, supper, grillede grøntsager, hjemmelavet mandel-, havre- og hasselnøddemælk over grønne boullioner, vegansk mayonaise og krydderiblandinger – og selvfølgelig Meyers bedste opskrifter på vegansk bagværk. En langtidsholdbar og inspirerende kogebog, der med garanti gør dig grønnere.
  • Antal sider124
  • Højde278 mm
  • Bredde212 mm
  • Dybde39 mm
  • Vægt1310 g
  • FormatIndbundet
  • Bestillingsnr308841
Spotpris99,95 kr.Klubpris 249,95 kr.

Relaterede titler og produkter

Forfatter

Claus Meyer Nielsen

Claus Meyer (f. 1963) er gastronomisk iværksætter og stifter af bl.a. Meyers Madhus, Meyers Deli og Meyers Bageri og medgrundlægger af Noma. Han har i mere end 30 år gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur. Senest fra New York, hvor han bor med sin familie og har åbnet restaurant Agern, der blot et halvt år efter åbningen modtog en michelinstjerne.