34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Michelle Kristensen

En åbenhjertig slankeekspert

Nordjyske Michelle Kristensen er et kendt ansigt for alle dem, der er trofaste seere af Go’ Morgen Danmark. Her har hun gennem en årrække været fast ekspert og guidet seerne gennem slankejunglen. Selv har Michelle været på en lang og sej rejse.

Allerede som barn vejede hun for meget og kom på sin første slankekur allerede i 2. klasse.  I 20 år var hun on and off på diverse diæter og talte kalorier i én uendelighed, men en større livsstilsændring blev det store vendepunkt. Ved siden af sin tjans som fast ernæringsekspert på Go’ morgen Danmark har hun også stor succes med sit motion- og kost-princip MK-bootcamp, der hjælper danskere over hele landet i gang med en sundere livsstil. 

For mig handler en sund livsstil om balance. Der skal være plads til at spise en kanelsnegl eller en burger, men det skal være en livsstil, hvor det sunde fylder mest.

Michelle Kristensen er forfatter til en lang række sundhedsbestsellere og har desuden appen MK Universet, der er en af Danmarks mest velbesøgte sundhedsapps. Hun har været fast sundhedsskribent på I FORM og Alt for damerne og holder foredrag og hjælper virksomheder med at udvikle sundere produkter.

I 2018 fortalte hun åbenhjertigt om at være ramt af stress i ugebladet Alt for damerne. Hun havde forinden offentliggjort det på sin facebook-profil. 

"Når man arbejder med sundhed, tror folk, at man er verdensmester til alt, men jeg er sgu bare et helt almindeligt menneske.”