34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe kender de fleste. Hun har udgivet en perlerække af populære kogebøger gennem årene – heriblandt SUNDE SALATER, KRYDRET og STÆRK, LET OG MÆT. 

Egentlig er hun uddannet journalist og er autodidakt kok med eget firma, AnneMad, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling og foredragsvirksomhed. 
Men bedst kendt er Anne Hjernøe fra tv, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har lavet temalørdage fra hele verden. Her er Hjernøe dykket ned i de kulinariske hjørner fra fjerne egne, ligesom hun har taget livtag med vores hjemlige retter og givet dem et pift. For et par år siden lagde Anne sin livsstil om. Som resultat tabte hun sig så meget, at seerne bestormede hende med positive mails. Folk ville vide, hvordan hun havde tabt sig. Det blev startskuddet på bogen STÆRK, LET OG MÆT, hvor Anne deler ud af sine egne erfaringer med den livsstilsomlægning, hun har været igennem. 

 

Anne Hjernøe er madentusiast af en helt særlig kaliber.

På Anne Hjernøes instagramkonto kan man følge med i begejstrede følgere, som har tabt sig ved hjælp af de gode råd fra bogen STÆRK, LET OG MÆT. Her for eksempel en følger, der siger sådan:

”Jeg er bare nødt til at fortælle dig, da jeg stod på vægten i morges havde jeg tabt 25 kilo på 24 uger takket være dig, og ved du hvad, jeg fortsætter sgu’- er bare så glad, jeg kan kysse hele verden.”

I kan følge Anne Hjernøe på instagram her