34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Et fællesskab omkring sundhed og velvære For os der vil finde vej til det gode liv

En klog person sagde engang, at man bliver, hvad man spiser. I vores klub vil vi gerne leve det gode liv med et stærkt helbred. Derfor tænker vi over, hvad vi putter i munden, og hvordan vi lever. Problemet er bare, at der efterhånden findes så mange træningseksperter, fitness-guruer og kostvejledere, der har tonsvis af råd, regler og produkter, som peger i hver deres retning.  
 
Lad bogklubben Sundt Liv vise dig vej til et sundere liv. Vi luger ud i junglen af sundhedstips og sætter fokus på de trends og tendenser, der er besværet værd. Du får de seneste nyheder inden for sundhed, motion og velvære, og vi udpeger de bøger, som holder hvad de lover, til dig og de andre sunde læsere i vores fællesskab. Altid så lærerige og velskrevne, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben. 

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Sundt Liv
Hop i havet
MÅNEDENS BOG

Hop i havet

Vinterbadning er for alvor slået igennem de seneste år. Lige meget om du allerede er hoppet med på bølgen eller om du stadig overvejer, om det er i år, du skal springe ud i det, får du ny viden, gode tips og inspiration i bogen HOP I HAVET, hvor Susanna Søberg gennemgår vinterbadningens positive effekter på din sundhed. En af flere grunde til, at vinterbadning er sundt, er, at kuldechokket aktiverer kroppens brune fedt, der bruger sukker og fedt fra blodbanen for at producere varme til kroppen. Desuden frigiver kroppen et vandfald af endorfiner og andre hormoner, der løfter dit humør og giver dig følelsen af mentalt overskud. Bogen er velskrevet og med en god blanding af videnskabeligt funderede fakta og personlige fortællinger fra de mange folk, der er blevet bidt af vinterbadning. Du får desuden gode råd til at komme i gang, hvis du selv vil kaste dig ud i det kolde vand.
Månedens bog pris179,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Rachel Röst

22-10-2021

Rachel Röst er ikke vokset op i et hjem med bøger. Hendes barndom var præget af fattigdom, strenge, religiøse krav og psykisk vold. Men bøgerne blev hendes livline. I dag forsøger hun at hjælpe andre socialt udsatte børn og unge i sin organisation Læs for livet, og sidste år debuterede hun som forfatter til den selvbiografiske roman GRUNDVOLD. 

Derfor læser jeg

Gry Jexen

04-10-2021

Historikeren Gry Jexen er kendt fra sit arbejde med podcasten KVINDE KEND DIN HISTORIE, som skriver de glemte kvinder ind i historien. Nu har hun udgivet en bog ved samme navn, som indeholder 50 portrætter af kvinder, som har sat deres præg på den danske historie. Her fortæller hun om store læseoplevelser og hvilke bøger, hun ser frem til læse – alle af kvinder.

Derfor læser jeg

Svend Brinkmann

10-09-2021

Psykologiprofessor Svend Brinkmann er kendt og elsket for sine humoristiske og tankevækkende indspark til samfundsdebatten og filosofiske analyser af det moderne menneskes kvaler. Han har skrevet en lang række bestsellere, senest VI ER DET LIV VI LEVER. Selv læser han hver aften inden sovetid - uanset hvad.

 
Viser 3 ud af 23

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang