Et fællesskab omkring sundhed og velværeFor os der vil finde vej til det gode liv

En klog person sagde engang, at man bliver, hvad man spiser. I vores klub vil vi gerne leve det gode liv med et stærkt helbred. Derfor tænker vi over, hvad vi putter i munden, og hvordan vi lever. Problemet er bare, at der efterhånden findes så mange træningseksperter, fitness-guruer og kostvejledere, der har tonsvis af råd, regler og produkter, som peger i hver deres retning.  
 
Lad bogklubben Sundt Liv vise dig vej til et sundere liv. Vi luger ud i junglen af sundhedstips og sætter fokus på de trends og tendenser, der er besværet værd. Du får de seneste nyheder inden for sundhed, motion og velvære, og vi udpeger de bøger, som holder hvad de lover, til dig og de andre sunde læsere i vores fællesskab. Altid så lærerige og velskrevne, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben. 

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Sundt Liv
Spis dig stærk, let og mæt
MÅNEDENS BOG

Spis dig stærk, let og mæt

Dette er kogebogen for alle, der er trætte af kilo, der bare sniger sig på, som årene går. Som måske har prøvet kur efter kur, der ikke virker i længden. Og som hellere vil spise sig let i stedet for at sulte sig ned i vægt. Bogen indeholder 84 spritnye opskrifter på under 500 kalorier hver. Opskrifterne er fordelt over morgen-, middags- og aftensmad, så der er mad til fire fulde uger, uden at du behøver at at gå død i kedelige gentagelser.

Anne Hjernøe har skrevet bogen i forlængelse af sin store succes med Stærk, let og mæt-konceptet, som masser af mennesker allerede har tabt sig efter. Reaktionerne på hendes tidligere bøger har vist et umætteligt behov for flere sunde opskrifter fra Annes køkken. Anne er selv en stor fortaler for alle former for motion, træning og bevægelse, men man kan sagtens tabe sig ved hjælp af kosten alene, for kosten står for 80 procent af et vægttab. Derfor giver en ren kogebog med sunde, kalorielette opskrifter rigtig god mening. Desuden kommer lysten til at bevæge sig ofte automatisk, når man har fået styr på sin kost og er begyndt at tabe sig.

SPIS DIG STÆRK, LET OG MÆT har en fire ugers kostplan med 1500 kalorier pr. dag, men du kan sagtens bytte rundt på opskrifterne, da de indeholder lige mange kalorier.
Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Anne Kirstine Dam Christensen
Derfor læser jeg

Anne Kirstine Dam Christensen

30-07-2021

Måske husker du hende her fra bogklub-magasinet, hvor hun var redaktionschef i mange år. I dag står Anne Kirstine i spidsen for alt det inspirerende indhold i den nye lydbogstjeneste Chapter. Her fortæller hun om sin passion for bøger og om nogle af de læse- og lytteoplevelser, der har sat sig i hende for altid.

Vibeke Windeløv
Derfor læser jeg

Vibeke Windeløv

09-07-2021

Hun var i mange år synonym med Zentropa som Lars von Triers faste producer, og fra 2015 til 2017 var hun med-direktør for Betty Nansen Teatret. I Gyldendals Bogklubber er hun fast gæst i streamingprogrammet Månedens Bog, og her fortæller hun om sine yndlingsbøger. 

Flemming Møldrup
Derfor læser jeg

Flemming Møldrup

07-06-2021

Han er især landskendt som den ene af de to livsstilseksperter i tv-programmet ’Kender du typen’ og har også været vært på ’Vild med bøger’ på DR2. Nu er han aktuel med skilsmissebogen SLUG KAMELEN – DER KOMMER FLERE. Som læser sætter han pris på at lære noget nyt og nørdet  – om fx brænde eller bier.

Viser 3 ud af 19

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang