Gaveshop

Læsning er mere end bøger. Find alt til dit bankende boghjerte her

Bogklubbernes gaveshop
Sengetoej

Sengetøj

Det blødeste sengetøj fra Juna

Put dig ned med en god bog i dette smukke sengetøj fra JUNA – hvis du da ellers kan holde dig vågen. Genkendelsens glæde er inspirationen til det populære Bæk & Bølge-serie i 100% økologisk bomuld.

Fås i hvid og lyseblå.

Ø-kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Forårskeramik

Ny keramik i forårets farver

"Ø"nlings kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Dagene bliver længere, varmere, lysere - foråret er på vej!
Der er nye smukke Ø-skåle og Ø-kopper fra Bornholms Keramikfabrik i friske forårsfarver.

Mød Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Legetøj
Jakob Martin Strids lille, opfindsomme, blå elefant, Mimbo Jimbo, fra Strids fantasifulde bøger findes nu som en sød og blød bamse lige til at putte med, når barnet skal sove. Eller kramme når I læser højt af bøgerne om Mimbo Jimbo.

Fra 0 år
Klubpris179,95 kr.
Håndklæde_fraJuna

Nyhed

Håndklæder fra JUNA

Det smukke, Reflection Towel fra Juna er et blødt og lækkert håndklæde i 100% økologisk bomuld. Med dette er du garanteret et håndklæde af høj kvalitet og er perfekt til brug på både badeværelset og perfekt til strandturen. Det har en ru overflade og struktur i stoffet, hvilket skaber liv i det smukke farvedesign.

Til dig & boligen

Armbånd, Important, triad peach

Krystaller

Armbånd, Important, triad peach

Smykke
Det er svært ikke at blive forblændet og helt fortryllet af dette IMPORTANT armbånd, fra L.A. Graphic. Armbåndet er omhyggeligt sammensat i en kombination af krystalstene i bedste kvalitet, der frembringer energier og vibrationer. Lad armbåndets energier op ved at lade det ligge i vindueskarmen i direkte sol -eller månelys. Hvert armbånd har, udover de smukke stene, en øje-amulet i massiv 925 sterlingsølv.

Stene:
Grøn Prehnit - let energi, beroligende virkning, løsner op for indestængte følelser, fylder dig med mod og håb for fremtiden.
Grøn Aventurin – Glæde, succes og lykke, giver held i kærlighed, følelsen af at kunne opnå det du sætter dig for, befordre nye idéer og kreativitet.
Amazonit – styrker din tro på dig selv, hjælper dig til at følge din intuition, hvil i dig selv og verden vil se dig i et nyt lys.

De tre ovenstående krystalstene samles med den stor smuk ferskenfarvet sten, der fuldender armbåndets spændende unikke udtryk.

Armbåndet er helt enestående og skal håndteres med stor omhu og kærlighed, og er desuden håndlavet i København. Leveres i smuk æske og lille stofpose, så du kan bevare dit armbånd på en sikker og smuk måde. 18 cm.
Klubpris625,00 kr.

Spiritualitet